Fuglsang klar til årets Familiedag


Fuglsang klar til årets Familiedag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TØRRESØ: Ifjor kom der 4000, og selv om det halve antal kan få det til at løbe rundt, håber Krogsbølle Gymnastik- & Idrætsforening på rekordrykind, når man på lørdag blænder op for den årlige Familiedag i Fuglsang ved Tørresø Strand.

De to store musikalske trækplastre i år er teenage-sangeren Simon Alstrup, 15-årigt stjerneskud fra Thy, der blev nummer fem ved DGP's DM-konkurrence i år - og den nordjyske crazy-gruppe Hillibilliz, der med deres vanvittige spas kan få lattermusklerne i bevægelse hos både børn og voksne.

- Vi har slået Familiedagen lidt større op end vi plejer, siger Flemming Jacobsen fra KG&IF.

- Derfor håber vi selvfølgelig på rigtig godt vejr, så folk - både lokale og turister - strømmer til allerede fra starten klokken 12.

Ud over de musikalske indslag er der et væld af aktiviteter på plænen ved Fuglsang-stranden.

Alle børnene får ved indgangen en ballon, som midt på eftermiddagen i samlet flok slippes op i den nordfynske sommerhimmel.

Der er tivoli-forlystelser som turboslide, hoppepuder og lasergame, og i løbet af dagen er der opvisning af bl.a. veteranbiler og traktorer.

Vanen tro sprøjter sprøjter Falck et skumtæppe ud, som børn og barnlige sjæle kan få lov at glide i. Lokale spejdere, Hjemmeværnet og Bogø Rideskole viser, hvad de kan, og håndarbejdslærer Ellen Jensen giver gode råd fra sig om kunsten at flette smukke kurve af pilegrene.

Om aftenen er der stor grill-festmiddag i teltet - med ledsagende dansemusik af Thor's Jam Band.

En halv time i midnat sætter krudtmesteren fra Jyllands Fyrværkerifabrik punktum for festen ved at antænde et gigantisk festfyrværkeri på stranden.

Ikke færre end 90 frivillige hjælpere fra klubben giver en hånd med ved det store arrangement.

Fuglsang klar til årets Familiedag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce