Fuglefløjt og frisk luft skal lokke folk op af sofaen

Humøret var højere end tempoet, da sidsteårs motionister travede over målstregen. I år håber arrangørerne på færre vandpytter og ikke mindst på flere deltagere.
Foto: Privatfoto.

Fuglefløjt og frisk luft skal lokke folk op af sofaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndag 17. august holdes Nordfyns Motionsdag ved Morud Friluftsbad

MORUD/LANGESØ: En vandretur i smukke omgivelser er hele essensen i Nordfyns Motionsdag, der finder sted søndag den 17. august.

Ruten er fem eller 7,5 kilometer lang alt efter formåen, og tempoet bestemmer man helt selv.

- Det vigtigste her er det sociale aspekt, og så er det en god måde, at få lidt motion på, lyder der fra formanden for Frivilligcenter Nordfyn, Christian Madsen Jensen.

Og det er netop Frivilligcenter Nordfyn, der sammen med Kræftens Bekæmpelse, Diabetesforeningen og Nordfyns Kommune arrangerer motionsdagen, der gerne skulle lokke en masse fynboer op af sofaen.

Og der er plads til alle, når der skal motioneres på stierne omkring Morud og Langesø.

- Vi håber, der kommer rigtig mange i år. Både børnehaver, skoler, firmaer. Ja både børn og vokse - selv dem, der bruger rollator er der plads til i feltet, lover Christian Madsen Jensen.

Svømning og god musik

Selve traveturen skydes i gang klokken 10.00 søndag formiddag, men motionsdagen slutter ikke, når de sidste kilometer skovsti er overvundet.

Alle deltagere får nemlig gratis adgang til Morud Svømmebad, og der bliver rig mulighed for at nyde området omkring friluftsbadet.

- Vi håber, at folk kan få en hel dag ud af det, hvor de kan hygge sig og spille petanque, krolf og beachvolley med venner og familie, fortæller Christian Madsen Jensen.

Klokken 12.30 kommer Gøglervognen med Kopigerne til pladsen, hvor de underholder og synger for de fremmødte.

Underholdningen er noget nyt i forhold til sidste år, og arrangørerne håber, at det kan være med til at lokke lidt flere deltagere til.

- Sidste år var vi godt 50 deltagere, hvor der nok var 20, der ikke havde direkte tilknytning til arrangementet, så vi håber selvfølgelig på lidt større opbakning i år, siger Christian Madsen Jensen.

Skulle man have fået lyst til en hyggelig søndag i Morud, gælder det bare om at melde sig til inden den 11. august. Og jo større hold, jo bedre.

Der uddeles nemlig en pokal til største hold, der gennemfører traveturen. Og det uanset, om holdet kommer først eller sidst over målstregen. På grund af skolernes sommerferie har skoleklasser fået lidt bedre tid til at melde sig til - frem til 15. august.

Fuglefløjt og frisk luft skal lokke folk op af sofaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce