• Kyst Camping Bogense frygter en ny ødelæggende oversvømmelse af campingpladsen i weekenden, når vandstanden ved Bogense kan blive 130 centimeter over normalen.
  • Se Heidi Seide fortælle om at forberede sig på en oversvømmelse i videoen herover.

Søndag kan vandstanden ved Bogense blive op til 130 centimeter over normalen. En kraftig kuling fra nord vil presse masser af vand ind mod Bogense, og det falder sammen med høj vandstand søndag morgen og aften.

Derfor forbereder Kyst Camping Bogense sig netop nu på en ny ødelæggende oversvømmelse som dem, der ramte campingpladsen i 2013 og 2015.

De seneste ødelæggelser har kostet ejerne af pladsen Heide og Rehne Seide en million kroner, og derfor er Heidi Seide meget bange for en ny oversvømmelse søndag.

- Vi har lavet barrikader og lagt sandsække foran dørene, og en lastbil har kørt sand ud foran vores luksushytter, lyder det fra hende.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Vindfølsomme køretøjer kan igen passere Øresundsbroen

Vindfølsomme køretøjer kan igen passere Øresundsbroen

Stormen Ingolf ventes at skabe store trafikale problemer

Stormen Ingolf ventes at skabe store trafikale problemer

1
Vandet stiger i Kerteminde: Her kan du hente sandsække

Vandet stiger i Kerteminde: Her kan du hente sandsække