Frivillige: Politikere ud i virkeligheen

De to socialdemokrater Kim Johansen og Gert Rasmussen deltog også i politiker-praktik som frivillige sidste år. Her kunne Kim Johansen som praktikant på Radio Nordfyn interviewe Gert Rasmussen om at være frivillig på Vesterbo.
Foto: Thomas Gregersen

Frivillige: Politikere ud i virkeligheen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Igen i år skal de mange, mange frivillige landet over - og naturligvis også på Nordfyn - fejres med deres helt egen uge. Og igen i år sker det i uge 39 fra den 21. til den 25. september.

I løbet af den kommende uge vil nogle af de nordfynske politikere bruge nogle timer på at være frivillig-praktikant for ved selvsyn at konstatere, hvilke opgaver, de frivillige påtager sig.

Hvor mange politiker-praktikanter, det ender med, ligger endnu ikke helt fast, fordi uge 39 også er afsat til kommunale budget-forhandlinger.

Men selv om borgmesteren sidder ved budget-bordenden, har Morten Andersen alligevel meldt sig til at møde op i Frivilligcenteret i Bogense på mandag for at mødes med pårørende til demente og kommunens demenskoordinator.

I det møde deltager også formand for Social- og Sundhedsudvalget Anja Lund (V), der også har bebudet sin ankomst på Vesterbo om fredagen.

Ud over de to Venstre-folk har også socialdemokraterne Kim Johansen og Gert Rasmussen meldt sig under fanerne i lektiecaféer for flygtninge.

Kur for de frivillige

Frivilligcenter Nordfyn vil også være ekstra synligt i uge 39.
Onsdag den 23. vil daglig leder Merry Møller og en kollega kunne træffes foran de tre biblioteker, hvor de vil dele materiale og balloner ud.

Ved Otterup Bibliotek foregår det onsdag fra 10 til 11.30, i Søndersø fra 12 til 13.30 og i Bogense fra 14 til 15.30.

Frivillig-ugen kulminerer fredag den 25. med en kur på Tingstedet ved Søndersø Rådhus fra klokken 16 til 19.30.

Her vil de frivillige blive mødt med en borgmester-tale og beretninger fra de politikere, der har været i praktik i ugens løb.

Desuden vil Otterup Harmonikaband underholde, og Kjeld K. Hansen fra Krogsbølle Lokalråd vil fortælle om ”lokalrådets betydning for den frivillige indsats”.

d

Frivillige: Politikere ud i virkeligheen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce