Frivilligcenter Nordfyn flytter i nye lokaler

Borgmester i Nordfyns Kommune, Morten Andersen (V), håber, at Frivilligcentret bliver lige så glade for de nye lokaler, som de var for de gamle. Foto: Nordfyns Kommune

Frivilligcenter Nordfyn flytter i nye lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En omfattende renovering af Frivilligcenter Nordfyns nye lokaler i Bogense er efter planen slut 28. september. Det skal summe af liv, siger leder.

Snart kan håndværkerne på Poppelvej 4 i Bogense lægge deres hamre, boremaskiner og save i værktøjskassen.

Frivilligcenter Nordfyn indvier nemlig fredag 28. september klokken 14 sine nye lokaler, som de flytter til, fordi Dansk Sprognævn skulle overtage deres tidligere domicil. Frivilligcentret rykker ind på Bogense Skoles grund, som tidligere husede den nu lukkede SFO, Nøglehullet. Det var ikke planen, at Frivilligcentret skulle flytte, men når det nu alligevel var nødt til at ske, giver flytningen god mening, mener Birgitte Schwabe, der er leder af centret. - I forbindelse med regeringens nye civilsamfundsstrategi er der sat nye standarder for frivilligcentrene. Den forandring kan nye lokaler være med til at understøtte, siger Birgitte Schwabe i en pressemeddelelse fra Nordfyns Kommune.

Hun har store visioner for det nye center, som hun håber vil sætte endnu mere gang i frivilligheden på Nordfyn.

- Det skal summe af liv året rundt. Her vil borgere, frivillige og foreningslivet kunne mødes, samles og ikke mindst arbejde sammen om ideer og projekter. Det bliver et åbent og eksperimenterende miljø til gavn og glæder for alle, der vil sætte noget i gang i fællesskab eller har lyst til at være med, lyder det fra lederen.

Borgmester: Vi har brug for gode rammer til de frivillige

Borgmester i Nordfyns Kommune, Morten Andersen (V), roser projektet, som de frivillige er gået til med stort engagement. Ifølge ham har frivilligcentret selv sat sit præg på planerne, og han håber, at det nye hus vil skabe en god base for de frivillige i området.

- Vi har brug for nogle gode fysiske rammer, hvor vores frivillige kan mødes og samarbejde, siger Morten Andersen. Flytningen kommer ifølge Birgitte Schwabe ikke til have nogen synderlig konsekvens for brugerne.

- Selv om vi nu skal arbejde anderledes, er vi forsat hele Nordfyns frivilligcenter og vil selvfølgelig stadig arbejde ud af huset, understreger hun.

For at finde det rigtige navn til det nye hus udskriver Frivilligcenter Nordfyn en navnekonkurrence. Navnet vil, hvis alt går efter planen, blive afsløret, når huset bliver indviet.

Frivilligcenter Nordfyn flytter i nye lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce