18 gæster og syv frivillige fejrer juleaften i Medborgerhuset i Bogense med Frivilligcenter Nordfyn som vært.

Bogense: Der skal dækkes op til 25, når Frivilligcenter Nordfyn endnu en gang står for en juleaftensfest i Medborgerhuset på Gyldensteensvej.

18 har tilmeldt sig aftenen, og dertil kommer syv frivillige, der har lovet at stå for alt det praktiske, så alle kan få en hyggelig aften med treditionel julemad, sange, juletræ og gaver.

To af de frivillige havde egentlig "blot" meldt sig som deltager, men ender altså med at være med på arbejdsholdet, fortæller leder af frivilligcenteret Birgitte Schwabe.

Da der ikke er mulighed for at lave maden i Medborgerhusets køkken, har de frivillige fordelt opgaverne imellem sig, så de kan lave det meste af maden i deres egne køkkener, mens ænderne bliver stegt hos Meny.

Deltagerne betaler 100 kroner, og for det får de mad og drikke, juleslik og en gave, og det kan naturligvis kun lade sig gøre, fordi en række sponsorer igen i år har været villige til at sikre sig, at det også kan blive en god jul, for de, der af en eller anden grund mangler selskab af familie eller venner den aften.

Det er sjette år, at Frivilligcenter Nordfyn inviterer til juleaften i Bogense.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.