Frisørelev Sara Davidsen føner en ond Elvis Presley

Sara Davidsen med den herre bombage, der resulterede i en pokal. Privatfoto

Frisørelev Sara Davidsen føner en ond Elvis Presley

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sara Davidsen fra Salon Deluxe i Bogense har vundet sølv i herre bombage ved DM for frisører. Det betyder, at hun er ret dygtig til at føne en Elvis Presley-frisure

Sara Davidsen indrømmer det med det samme. Der er langt imellem, at der kommer mænd ind i Salon Deluxe og beder om at få fønet højt og flot Elvis-hår. Alligevel er det en disciplin, hun mestrer så godt, at hun blev nummer to i skolekonkurrencen ved DM for frisører den 28. oktober.

- Jeg træner med et dukkehoved - cirka syv timer om ugen. Herre bombage er en disciplin, jeg rigtig godt kan lide, for den ser altid ud på den samme måde. Der bliver ikke lavet noget om. Det betyder, at man kan blive ved med at øve sig på det samme, indtil man kan det perfekt, lyder det fra Sara Davidsen, som er på skole i øjeblikket.

Imens øver hun sig på herre bombage, dameopsætning, herre klip, farve og styling samt dame klip, farve og styling, for snart finder erhvervsskolernes officielle DM, og her bliver kun to elever fra hver skole udvalgt til at deltage.

Sara Davidsen føler sig sikker i sit fag, og derfor tror hun også, at hun kan kvalificere sig til det konkurrencen - ligesom hun satser på en god placering i den endelige konkurrence.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal forvente niveaumæssigt fra de andre, men det bliver jo højt. Men jeg tror ret meget på mig selv og træner efter en god placering, lyder det fra Sara Davidsen, som er rigtig glad for den ros, som hun får, når hun deltager i konkurrencer.

- Det føles jo rigtig godt, men jeg gør det også, fordi det er noget andet end det almindelige frisørarbejde, og så er det bare ekstra træning af mine færdigheder. Men især rosen er vigtigt.

Frisørelev Sara Davidsen føner en ond Elvis Presley

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce