Nørreby: Roen er genoprettet på Klinte Natur- og Idrætsfriskole. Det bekræfter skolens formand, Mogens Jensen.

Forud ligger en fortid med nærmest konstant uro, senest internt i bestyrelsen, hvor et mistillidsvotum blev rettet mod formand, næstformand og kasserer. Det blev trukket tilbage på en ekstraordinær generealforsamling torsdag aften. Her blev parterne enige om at tænde fredspiben og strikke nogle nye retnignslinjer sammen, så ingen fremover er i tvivl om skolens regler og interne procedurer.

Fyens Stiftstidende fik ikke adgang til den ekstraordinære generalforsamling, men formand Mogens Jensen har fredag bekræftet, at en fredsaftale er indgået:

- Det krigeriske er manet i jorden nu. Det er vi blevet enige om. Og vi er alle villige til at fortsætte, men for god ordens skyld sætter vi vores mandater til rådighed på en ekstraordinær generalforsamling. Det er det rigtigste at gøre i denne situation. For vi er alle enige om, at vi er der for børnenes og skolens skyld. Børnene og skolens hverdag skal ikke lide under vi voksnes uenigheder. Derfor er det fornuftigt at trække en streg i sandet, så vi kan komme videre og få fuld damp på optimismen, siger Mogens Jensen.

 

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark, Jysk Fynske Medier. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole 1983. Eksaminer i sociologi og Danmarkshistorie med forskningsteknik på Institut for Statskundskab, Århus Universitet. Bred erfaring fra flere lokale, regionale og landsdækkende aviser og tv. Har tidligere været blandt andet lokalredaktør på Nordfyn for Fyens Stiftstidende, redaktionschef på Ekstra Bladet og Århus Stiftstidende, politisk redaktør på TV2 Østjylland, sportsjournalist på Det Fri Aktuelt og chefredaktør på magasinet Svømmesport.Forfatter på fire bøger om sport. Tidligere gæsteunderviser på Danmarks Journalisthøjskole og Den Journalistiske Efteruddannelse.