Indisk skoleprojekt kan glæde sig over, at omkring 40 nordfynboer betalte 30 kroner for at gå en tur i skoven

Vester Egense: Cirka 40 voksne, mange med børn og en anseelig flok firebenede nordfynboer begav sig søndag formiddag (14.4.) ud på en frisk travetur på fem kilometer i Jerstrupskoven.

Lokket ud af en temperatur, der netop sneg sig op på to cifre og en forårssol, der dukkede op nærmest på slaget afgang og ikke mindst af muligheden for at støtte et godt formål.

Indisk skole for kasteløse

For familiegåturen var arrangeret af foreningen Mitraniketans venner, der støtter et skoleprojekt i Indien for kasteløse og andre ubemidlede indere.
 
De vil på et senere tidspunkt få gavn af de 30 kroner, som alle de voksne betalte for at komme med på travturen, der undervejs gik ad stier, der ikke normalt er tilgængelige for offentligheden.

Efter traveturen var der mulighed for at købe kaffe, hjemmebagte boller og kage, frugt, øl eller vand, og overskuddet herfra går også til det indiske skoleprojekt.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.