Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget i Nordfyns Kommune har netop blåstemplet den nye forening,der spiller musicalen "9 to 5" til sommer.

Den nystiftede forening, Nordfynsspillene, får 100.000 kroner fra kommunen plus en underskudsgaranti.

- De har kørt med underskud i flere år. Vi synes det er et gavnligt projekt og en god tradition, som vi gerne vil støtte og holde i live, siger udvalgsformand Kurt Christensen om den nye teaterforening. .

- Det betyder meget for Otterup, og den del af kommunen. Og samtidig leder vi efter fyrtårne, tilføjer udvalgsformanden.

Ifølge den nye forenings formand, Irene Bæk, er de 100.000 kroner også et bevis på, at kommunen har valgt at prioritere et aktivt kulturliv, hvor musik og teater er vigtige brikker.

Læs mere i dagens udgave af Fyens Stiftstidende

  • colofonpix

    Af:

    Journalist og cand.merc. Har gennem en årrække arbejdet som skrivende på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Dækker alt fra kommunalstof, over politik og lokale kontroverser til stor og småt i et mangfoldigt lokalområde. Jeg har ingen særlige præferencer, men foretrækker den gode velfortalte historie, hvad enten den ligger til højre- eller venstrebenet, om der skal lægges sammen eller trækkes fra. Bor i Otterup med familien.