I kampen for at finde Helen Jensen, der har været væk siden mandag eftermiddag, er clairvoyante nu tilkaldt for at hjælpe.

Alle midler tages i brug for at finde Helen Jensen, der sidst er set mandag eftermiddag, da hun forlod sit hjem på Toftekær i Søndersø.

Onsdag aften blev clairvoyante hidkaldt af beboere i Søndersø i kampen for at finde den 78-årige demente kvinde.

To clairvoyante er kommet med to næsten enslydende beskrivelser af, hvor Helen Jensen befinder sig.

Vejnavn slutter ikke på "vej"

I Facebook-gruppen "5471 Søndersø" er de clairvoyantes beskrivelser gengivet som "en grøft, der ikke er ret dyb - på et areal på cirka en gange en meter. Det er ud af en grusvej, hvor der er grantræer på den ene side af vejen og en grøft på den anden side. Der er også noget mark med noget grønt og jord. Der er ikke noget hus lige ved siden af, men det kan ikke udelukkes der er et/nogle huse i nærheden."

Desuden er det oplyst, at vejnavnet er ikke ret langt, og det slutter højst sandsynligt ikke på "vej".

Politi leder videre

Fyns Politi har søgt efter Helen Jensen med helikopter, og onsdag var der 14 hundepatruljer ude for at finde den forsvundne kvinde.

Siden tirsdag har adskillige frivillige også været ude i Søndersø og omegn for at lede, men indtil videre uden resultat.

Vagtchef ved Fyns Politi Mie Brøchner fortæller, at eftersøgningen med hundepatruljer fortsætter fra morgenstunden torsdag.

- Vi håber selvfølgelig stadig på at få nogle tips, hvis nogen har set eller hørt noget. Hvor længe vi bliver ved med at lede er ikke til at sige noget om. Det er en konstant vurdering, fortæller hun.

Ifølge Benny Hansen, der er koordinator mellem de frivillige og politiet, er der stadig mange i Søndersø, som ikke ved, at Helen Jensen er forsvundet, og alle opfordres til at tjekke haver, skure og lignende for at se, om hun skulle være der.



Har du oplysninger om, hvor Helen Jensen befinder sig? Kontakt Fyns Politi på telefon 114.

  • Heidi

    Af:

    Journalist på ErhvervPlus Fyn og magasinet Business Fyn. Tidligere journalist, jourhavende og redaktionel udvikler på Nyhedsredaktionen, også hos Jysk Fynske Medier. Jeg har været lokalredaktør på Fyens Stiftstidende på Nordfyn og UgeAvisen Nordfyn indtil december 2014. Tidligere har jeg været på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens, hvor jeg havde ansvaret for børne- og ungeområdet. Jeg begyndte journalistuddannelsen som 30-årig, og inden da jeg har arbejdet som regnskabsansvarlig og controller med uddannelser som revisorassistent og merkonom i økonomistyring på cv'et. Min mand er også journalist. Vi bor i hus i Aarup og har sammen to døtre.

Mere om emnet

Se alle
5
Eftersøgning: Søndersø bliver finkæmmet i weekenden

Eftersøgning: Søndersø bliver finkæmmet i weekenden

2
Forsvundet: Her kan du hjælpe med at lede efter dement

Forsvundet: Her kan du hjælpe med at lede efter dement

5
Forsvundet i tre dage: Hjemmeplejen slog alarm, da 78-årig forsvandt

Forsvundet i tre dage: Hjemmeplejen slog alarm, da 78-årig forsvandt