Formand takker af efter otte år

Casper Conradsen (th), formand for Særslev og Omegns Borgerforening, var i sommer med til at sælge blomster, der blev kørt rundt på vogne i Særslev. Arkivfoto: Thomas Gregersen.

Formand takker af efter otte år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Casper Conradsen stopper som formand i Særslev og Omegns Borgerforening.

Særslev: Casper Conradsen stopper som formand i Særslev og Omegns Borgerforening.

- Til den kommende generalforsamling i februar er jeg som formand på valg, og jeg har taget en beslutning om, at jeg ikke genopstiller i bestyrelsen efter knap 10 år i Borgerforeningen - hvoraf jeg de sidste otte år har været som formand. Jeg håber, at der er nogle nye, friske kræfter, som har lyst til at komme ind i Borgerforeningen, så den fortsat kan bestå i fremtiden, lyder det fra Casper Conradsen.

Borgerforeningen er blandt andet borgernes talerør til kommunen, men foreningen stabler også arrangementer på benene sammen med Særslev Kirke & FDF-spejderne. Arrangementerne kan for eksempel være fastelavnsfest, sankthans og juletræsfest. Foreningen rejser også byens juletræ ved kirken og sætter flagallé op igennem byen på årets faste flagdage. Foreningen holder fire til seks bestyrelsesmøder i løbet af året.

- Jeg håber at se nye frivillige folk omkring bordet til foreningens generalforsamling i februar måned 2019. Borgerforeningen er på udkig efter borgere, som er interesseret i at træde ind i Borgerforeningens bestyrelse, oplyser Casper Conradsen.

Formand takker af efter otte år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce