Formand for geværfabrik: - Vi håber, det kan skabe liv i midtbyen

Otterup Geværfabriks formand Ole Rasmussen glæder sig over den kommende udstilling. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Formand for geværfabrik: - Vi håber, det kan skabe liv i midtbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den store Ole Ahlberg-kunstudstilling bliver taget godt imod hos Otterup Geværsfabriks formand, Ole Rasmussen.

Otterup: Når den nye retrospektive udstilling af Ole Ahlberg bliver en realitet, vil det betyde en masse godt for Otterup Geværfabrik og Otterup som by. Det mener bestyrelsesformanden hos den selvejende geværfabrik, Ole Rasmussen.

- Bestyrelsen var ikke ét minut i tvivl om, at det her ville blive en god ting for byen, da vi blev kontaktet med forslaget om udstillingen, siger han.

Otterup Geværfabrik-bestyrelsen forventer, at udstillingen vil skabe noget liv i og omkring fabrikken fra maj til august, hvor den vil være åben.

- Der plejer ikke at være så mange arrangementer i fabrikken om sommeren, men vi håber på, det kan skabe lidt liv i midtbyen, og at besøgende kommer fra alle ender af Nordfyn såvel som uden for kommunen.

Geværfabrikken har tidligere skudt med vådeskud ved små udstillinger, hvor det ikke helt spillede med antallet af gæster, men med speciel kunst som Ole Ahlbergs erotiske Tintin-malerier forsøger de nok en gang at få ild i krudtet på fabrikken.

Nye tiltag

I forbindelse med udstillingen og andre fremtidige arrangementer vil den selvejende institution også gerne lave nogle moderniseringer på geværfabrikken. Derfor har bestyrelsen for nyligt anmodet om 75.000 kroner i støtte hos Nordfyns Kommune.

- Vi vil gerne lave en ny og indbydende indgang til fabrikken, samt en større teatersal, så der kan sidde 200 fremfor de cirka 100 personer, som kan sidde der i dag, lyder det fra Ole Rasmussen.

Lige nu skal han sammen med Nordfyns Erhverv og Turisme og kunstner Ole Ahlberg blot klarlægge, hvordan det hele kommer til at forløbe. Måske endda med et lille caféområde, teaser Ole Rasmussen.

- Vi håber bare, at det kan være med til at sætte geværfabrikken og Otterup på landkortet.

Formand for geværfabrik: - Vi håber, det kan skabe liv i midtbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce