Historiker Rasmus Dahlberg lægger vejen forbi Otterup.

Det gør han tirsdag den 19. januar kl. 19.30 i Menighedshuset på Bakkevej 2 i Otterup, hvor han blandt andet fortæller om, hvordan folk reagerer under pres.

Hvad sker der, når katastrofen rammer? Handler vi roligt og velovervejet, eller går vi totalt i panik?

Hvordan kan det være, at selv højtuddannede og erfarne piloter og skibskaptajner nogle gange laver fejl, som tilsyneladende er banale, men alligevel får uhyrligt store konsekvenser?

Og hvad sker der med samfundet som helhed, når de kulturelle værn, der til hverdag holder kulden og ondskaben ude, bryder sammen?

Spørgsmålene er mange, og svarene leverer Rasmus Dahlberg, som er historiker med speciale i katastrofer og kriser med fokus på den menneskelige faktor.

Rasmus Dahlbergs besøg er det sidste i foredragsrækken, arrangeret af Otterup og Hjadstrup-Lunde Menighedsråd.

  • colofonpix

    Af:

    Journalist og cand.merc. Har gennem en årrække arbejdet som skrivende på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Dækker alt fra kommunalstof, over politik og lokale kontroverser til stor og småt i et mangfoldigt lokalområde. Jeg har ingen særlige præferencer, men foretrækker den gode velfortalte historie, hvad enten den ligger til højre- eller venstrebenet, om der skal lægges sammen eller trækkes fra. Bor i Otterup med familien.