Søndersø-børn kommer hjem fra Klubben og fortæller forældrene, at de ikke har lyst til at komme i Klubben mere

Søndersø: Forældre til børn i juniorklubben Klubben i Søndersø er vrede. Meget vrede og frustrerede.

De oplever, at deres børn ikke længere har lyst til at komme i Klubben. De kommer hjem og fortæller, at der ikke sker noget mere, og at de savner det gamle personale.

- Den gode ånd og stemning, der gjorde Klubben til "verdens bedste", er smadret, mener fire forældre, som fyens.dk har talt med.

Det gik efter deres mening galt efter august sidste år, da alle Nordfyns Kommunes klubber for børn og unge og ungdomsskolen blev samlet under én leder, Githa Steffensen, der tidligere var leder i Aktivitetshuset i Otterup, der nu også er en del af den samlede enhed, Nordfyns Klub og Ungdomsskole.

Ingen hold i kritikken

Den nye struktur betød, at flere medarbejdere i Klubben blev sygemeldt og siden har forladt Klubben. Det gælder blandt andet den tidligere leder og souschef.

Utilfredsheden med den nye ledelse er også udtrykt i en anonym mail til de nordfynske politikere og forvaltningen. Men der er ikke hold i kritik-punkterne, siger kommunaldirektør Morten V. Pedersen, ligesom klub-leder Githa Steffensen ikke kan genkende billedet af, at der mangler aktiviteter i Klubben.

Læs mere om sagen i Fyens Stiftstidende søndag.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.