27-årig mand fra Bogense er torsdag blevet sendt i varetægtsfængsling efter et lukket grundlovsforhør. Han sigtes blandt andet for tyveri af våben og ammunition og afbrænding af en stjålet bil.

En 27-årig mand fra Bogense er i dag blevet varetægtsfængslet i fire uger. Det blev resultat af et grundlovsforhør, der blev holdt for lukkede døre ved Retten i Odense.

Manden er sigtet for under et indbrud i en forretning i Bogense natten til den 25. januar at have opbrudt et våbenskab og stjålet flere skydevåben og ammunition.

Han er ydermere sigtet for at have transporteret våbnene fra indbrudsstedet og for efterfølgende at have brændt en stjålet bil af. Den udbrændte bil blev fundet forladt i Skamby.

- Det er foreløbig det eneste, jeg kan oplyse, da grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre af hensyn til efterforskningen, siger anklagerfuldmægtig Susan L. Nielsen.

En eller flere medgerningsmænd

Når den videre efterforskning udløser dørlukning, skyldes det, at den sigtede mand ikke er den eneste mistænkte i sagen.

- Vi tror, han i hvert fald har en medgerningsmand, måske flere. Men vi har ikke konkret mistanke til nogen bestemte personer. Af den grund bad vi om dørlukning, så oplysninger fra grundlovsforhøret ikke lægger os hindringer i vejen i forsøget på at finde frem til andre, der er involveret i sagen, siger Susan L. Nielsen.

Ligeledes med henvisning til dørlukningen vil hun ikke oplyse, hvordan manden stiller sig til sigtelserne - og heller ikke om han er kendt af politiet fra tidligere lovovertrædelser.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
1
24-årig mand fængslet for våbentyveri

24-årig mand fængslet for våbentyveri

27-årig i grundlovsforhør: Sigtet for våbentyveri og brandstiftelse

27-årig i grundlovsforhør: Sigtet for våbentyveri og brandstiftelse