Fokus på friluftsliv og livskvalitet

"Sund i naturen" er overskriften på et projekt, der skal lokke flere mennesker til at prøve kræfter med frisk luft og natur og dermed hæve livskvaliteten. Temaet vendes i Langesøhallen den 15. januar. Arkivfoto.

Fokus på friluftsliv og livskvalitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Temadag om friluftsliv i Langesøhallen. Her mødes 10 kommuner samt patient- og friluftsforeninger til tema om betydningen af frisk luft og natur.

Morud: En vandretur, en løbetur en kajaktur, en cykeltur - eller bare en tur ud i det blå. Det kan hjælpe både fysisk, mentalt og socialt.

Friluftsforeninger skal hjælpe flere mennesker ud i naturen og øge livskvaliteten. Hvordan det så kan ske, er temaet, når foreninger og kommuner mødes til temadag, hvor også børne- og socialminister Mai Mercado (K) lægger vejen forbi. Den finder sted mandag 15. januar i Langesøhallen.

Erfaringer om det gode liv skal på formel og dokumenteres, hvis det skal komme flere mennesker til gode. Det er Friluftsrådet i gang med sammen Nordfyns Kommune og ni andre kommuner samt en lang række friluftsforeninger i projektet "Sund i Naturen".

- Friluftslivet og de aktiviteter, der dyrkes i de mange friluftsforeninger, har et stort og uudnyttet potentiale. Naturen er et rum, hvor der er plads til alle, fremhæver Friluftsrådets formand Lars Mortensen.

Han henviser til en undersøgelse. Den viser, at der ikke er forskel på, hvor ofte personer med kort og lang uddannelse dyrker de tre hyppigste friluftsaktiviteter: At gå en tur, lufte hunden og opleve naturen./EXP

Fokus på friluftsliv og livskvalitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce