Før var Maria i forsikringsbranchen - nu driver hun grillbar

Nicolas Clausen og Maria Hansen har forpagtet Otterupgrillen og renoveret bygningen. Nicolas Clausen er selvstændig tømrer og tagrenser, så det er Maria Hansen kunderne oftest vil komme til at møde bag skranken. Foto: Thomas Gregersen

Før var Maria i forsikringsbranchen - nu driver hun grillbar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maria Hansen fra Otterup tog et af de større karriereskift, da hun gik fra et job i forsikringsbranchen til at drive grillbar.

Otterup: Det er efter sigende den klassiske pølsemix med rå løg og sprøde fritter, der har gjort smadremanden fra Otterup til stamkunde på Otterupgrillen. Men efter Maria Hansen i sommer overtog forpagtningen af den kendte grillbar, er menukortet blevet udviklet langt ud over de kendte grill-klassikere.

- Jeg er uddannet inden for forsikringer og har arbejdet inden for forsikringsbranchen i en årrække, men har længe haft lyst til at prøve noget helt andet, fortæller Maria Hansen.

Da muligheden for at forpagte grillbaren pludselig opstod, var der ikke tid til så mange betænkeligheder, så hun og kæresten Nicolas Almind Clausen slog bare til.

- Vi nåede ikke at tænke så meget over det, men sprang direkte ud i nogle temmelig store omvæltninger, fortæller Maria Hansen.

Hun har aldrig stået i butik eller tilberedt grillmad før, men har måttet lære sig selv op helt fra bunden.

- Det kommer sådan hen ad vejen, men det har da været hårdt. Der er mange nye ting at forholde sig til, men det går fremad hele tiden - og det samme gør antallet af gæster, siger hun.

Nicolas er både med inde over grillbaren og driver sit eget firma som tømrer og tagrenser, og han renoverede huset, da parret overtog forpagtningen. Så nu er der to selvstændige på matriklen i Havreløkken i Otterup.

Hvis smadremanden fremover kunne finde på at erstatte livretten med en dansk bøf med løg, flæskesteg, mørbradgryde eller høns i asparges, så er der netop blevet mulighed for det.

Maria Hansen har nemlig gået menukortet igennem og vil fremover servere en klassisk dansk middagsret hver eneste dag i måneden, som man enten kan spise i butikken eller tage med hjem.

Før var Maria i forsikringsbranchen - nu driver hun grillbar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce