Erik Simonsens 70 års fødselsdag og Acer Designs første 45 år bliver markeret ved åbent hus i tegnestuen.

Bogense: I anledningen af Erik Simonsens 70 års fødselsdag vil der tirsdag den 20. februar fra klokken 9 til 16 være mulighed for at komme ind og hilse på fødselaren. Her vil der selvfølgelig også være mulighed for at se tegnestuen og nogle af de mange møbler, som Acer Design gennem årene har designet.

- Jeg savner faktisk den kontakt med mennesker, som man engang havde. I dag kan jeg bare sende nogle filer til Jylland, hvis jeg skal have lave noget til en prototype, og så dukker det op efter tre uger, men jeg kan godt lide at møde mennesker, siger Erik Simonsen, der nok kan forvente at få besøg af en del samarbejdspartnere fra hele landet på sin fødselsdag.

I dagens anledning er Erik Simonsen vært ved lidt vin og snacks, og alle, som har lyst til at kigge forbi Østre Mole, er velkomne, lyder det fra den nordfynske designer.

Adressen er Østre Havnevej 8 i Bogense.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Nordfyns verdenskendte designer runder 70 og hans virksomhed 45

Nordfyns verdenskendte designer runder 70 og hans virksomhed 45