Pensioneret pilot Vagn Hansen holder foredrag og viser billeder i Otterup Menighedshus.

Otterup: Der er 40 års oplevelser i luften at trække på, når pensioneret luftkaptajn Vagn Hansen torsdag den 15. februar holder foredrag i Otterup Menighedshus.

Vagn Hansen har fløjet flere end 20.000 timer og været i 63 lande. Blandt andet har han adskillige gange under den kolde krig fløjet til Sovjetunionen. Han har med base i Køln fløjet for et amerikansk fragtselskab, og han sluttede sin flyvende karriere med tre år i Bahrain, hvorfra han fløj forsyninger til de amerikanske troppe i Afghanistan og Irak.

Undervejs har han blandt andet haft funktioner som flyveinstruktør, simulatorinstruktør og chefpilot, og han har siddet i cockpittet i ambulancefly, sørget for at charterturister er kommet sikkert frem og tilbage til feriemålet og haft VIP-passagerer.

Alt samme har budt på spændende oplevelser og historier, som han vil underholde med i omkring halvanden time garneret med masser af billeder.

Foredraget, som Otterup Menighedsråd står for, begynder klokken 19.30, og der er gratis adgang.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.