De nuværende lejere i Udviklingspark Nord har fået flere tilbud om ny bolig efter artikel i avisen.

Bogense: Radio Nordfyn og Seniornet Nordfyn nåede kun lige at begræde deres eventuelle opsigelse i Udviklingspark Nord, før flere interesserede bød sig til med boligtilbud som reaktion på lørdagens artikel.

- Vi har fået to henvendelser fra nogen, som syntes, at det var for dårligt. Så i næste uge skal vi ned og se to lokaler på havnen, fortæller John Aagaard fra Radio Nordfyn.

Alle nuværende lejere i udviklingsparken er inviteret, og de skal nu sammen se på, hvordan økonomien eventuelt vil kunne hænge sammen.

John Aagaard kan endnu ikke fortælle, hvilke lokaler det drejer sig om, men han er glad for at få styr på det.

- Både frivilligcentret og radioen har generalforsamling den 19. marts, så det er godt at få den diskussion med. Derfor er det rart rart, at vi kommer i gang allerede nu, siger han.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.

Mere om emnet

Se alle
1
DF havde hellere set sprognævnet flytte til Nyborg

DF havde hellere set sprognævnet flytte til Nyborg

5
Dansk Sprognævn: Derfor passer Bogense så dårligt

Dansk Sprognævn: Derfor passer Bogense så dårligt

Sprognævn efter besøg i Bogense: En ubehagelig situation

Sprognævn efter besøg i Bogense: En ubehagelig situation