Henning Jørgensen blev genvalgt som formand for Bogense Seniorklub, der sagde farvel til bestyrelsesmedlem.

Bogense: Der var genvalg til flere bestyrelsesmedlemmer af Bogense Seniorklub af 2006, da man holdt generalforsamling fredag. Henning Jørgensen fortsætter som formand, mens der også var genvalg bestyrelsesmedlemmerne Knud Erik Stegø og Kurt Holmsted, som ligeledes var på valg.

Til gengæld måtte foreningen sige tak for indsatsen til Birthe Langå Larsen, der har siddet i bestyrelsen siden foreningens start. Hun ønskede ikke genvalg og blev derfor overrakt en buket blomster af næstformand Bodil Gantzhorn som tak for den store indsats. I stedet for hende blev første-suppleant Hans Pedersen valgt til bestyrelsen.

Kasserer Hanne Stegemejer kunne i øvrigt fremlægge et flot årsresultat med et overskud på 27.886 kroner og en egenkapital 82.491 kroner.

80 af seniorklubbens 500 medlemmer var mødt op på generalforsamlingen, og de kunne høre formanden berette om årets mange arrangementer, der omfatter ugentlige kortspil, sangaftener, revyture, virksomhedsbesøg, cykelture i sommerhalvåret, fester og rejser i ind- og udland, herunder en meget succesfuld tur til Østrig med over 50 deltagere.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.