Elever fra Nordfyns Gymnasium giver deres bud på, hvordan flere tyske turister kan lokkes til Fyn

Fyn skal tjene flere penge på turisme, og derfor har eleverne fra 2.A netop afsluttet et projekt om turismeudvikling i samarbejde med deres tyske venskabsskole fra Lütjenburg og Udvikling Fyn.

Det skriver Fyens Stiftstidende i dag.

Tirsdag og onsdag havde de danske elever besøg af de tyske venner fra Lütjenburg, og i blandede grupper forsøgte de unge at finde på ideer, der kan tiltrække flere turister til det fynske.

En af grupperne bestod kun af danske og tyske piger, og de var blevet enige om at lave et brætspil, hvor det for spillerne går ud på at finde frem til et hemmeligt eventyr af H.C. Andersen.

- Vi har lavet et spil til børn og familier, som er nemt at spille, men som man også kan lære noget om H.C. Andersen ved at spille, fortæller Gotje Lorenzen fra Lütjenburg.

Læs mere i Fyens Stiftstidende i dag.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.