Fjordens Dag

Flere end 40 forskellige aktører byder på oplevelser og aktiviteter, når Fjordens Dag indtager Klintebjerg Havn søndag den 10. september.

Klintebjerg: Søndag den 10.september er Fjordens Dag, og den byder traditionen tro på masser af oplevelser for hele familien rundt om Odense Fjord. Nordfyns borgmester Morten Andersen skyder Fjordens Dag i gang med velkomsttale ved Klintebjerg Havn kl. 10.

Traditionen tro kan man møde en lang række institutioner, organisationer, foreninger, skoler, firmaer og private grupper, der alle tilbyder oplevelser og aktiviteter inden for friluftsliv, natur, miljø, kultur, sundhed og bevægelse. Fere end 40 forskellige aktører er repræsenteret ved Klintebjerg, og det glæder eventkoordinator i Nordfyns Erhverv og Turisme, Peter Ginnerskov:

- Vi er glade for, at vi sammen med de mange aktører har været i stand til at sammensætte et program, som kan inddrage og inspirere en bred målgruppe. Vi håber, at rigtig mange mennesker vil besøge arrangementet, vi er klar, og glæder os til at byde velkommen ved Klintebjerg, siger Peter Ginnerskov.

I år underholder Anders og Katrine fra "Lille Nørd" ved Klintebjerg kl. 13. Som noget nyt kommer der direkte færgeforbindelse med MS Svanen mellem Klintebjerg Havn og Boels Bro. Er benene ekstra friske, kan man fra kl. 10 tage med Cyklistforbundet på en rask cykeltur på ca. 35 km ved fjorden. Det er også muligt at få cykler med på færgen. Man kan ligeledes sejle med Lunden og tage på udflugt på Vigelsø.

På Nordfyn vil der også være aktiviteter ved Sejlklubben Egensedybet, hvor man kan prøve forskellige vandaktiviteter. /EXP