Den Kongelige Opera indtager scenen ved Gyldensteen Gods på fredag den 11. august.

Bogense: Sangen får vinger, når der på fredag klokken 18 blændes op for Opera i det fri på plænen foran Gyldensteen Gods.

Det er Det Kongelige Teater, der som det eneste sted på Fyn har valgt det nordfynske gods som scene for sommerturnéen, der bringer en række af operaens solister ud til et publikum, der normalt har lang vej til Det Kongelige Teaters scener.

Med på sommerturen er sopranen Gisela Stille, tenoren Jens Christian Tvilum, bassen Morten Staugaard og mezzosopranen Johanne Bock. Konferencier er Lars Halby.

Programmet er nu offentliggjort, og det afslører en perlerække af nedslag i blandt andet "Farinelli", "Don Juan", "Rigoletto", "Porgy og Bess", "Maskerade" og "Den glade enke".

Det er gratis at lytte til opera i sommeraftenen, og arrangørerne opfordrer til, at man pakker en picnickurv, tager klapstole eller tæpper med og kommer i god tid.

- Der skal nok være plads til alle dem, der kommer, lover greve Peter Bernstorff.

Og som en ekstra oplevelse er der også mulighed for at gå en tur i godsets park, der vil være åben fredag eftermiddag og aften.

 

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.