Nostalgien lever, når 80’er-fest vender tilbage med DJ og bartender fra legendarisk diskotek.

Det bliver til lyden af 80’erne, når omkring 200 mennesker den 5. marts mødes i Hårslev Forsamlingshus for at hylde årtiet med skulderpuder og bundesligahår.

Det er Jimmy Larsen, som er tidligere bartender fra Diskotek Fredskoven i Bogense, som gennem flere år har stået bag festen, der med tiden er blevet lidt af et tilløbsstykke.

- Det er 80’er-musik, buffet, kaffe, natmad og snacks, lyder det fra Jimmy Larsen, når han skal forklare fænomenet.

Han får selskab af en tidligere DJ fra Fredskoven, og dermed er scenen sat for nostalgi i rå mængder.

- 80’erne er det bedste årti inden for musikken. Det er det, som mit hjerte banker for. Der er lavet så mange gode sange i det årti, at man kunne spille nonstop en hel weekend, siger han.

Tiltrækker folk fra Odense

Hårslev Forsamlingshus er valgt, fordi det er det eneste sted, som har plads til de mange mennesker, der også kommer fra andre områder end Nordfyn.

- Vi har et meget bredt publikum. Der kommer folk helt inde fra Odense for at være med, siger han.

Da Jimmy Larsen for nogle år siden arrangerede den første fest, var det fordi, at der aldrig skete noget.
- Det hele var døet ud, så derfor tog jeg initiativ til det, og jeg kan se, at det har været til inspiration for mange andre, som er begyndt at lave noget, siger han.

Jimmy Larsen opfordrer i øvrigt alle gæster til at møde op i 80’er-tøj, selv om det ikke er noget krav. Det er blot med til at løfte stemningen.

Det koster 225 kroner for en billet til festen, som inkluderer spisning. Drikkevarer kan ifølge Jimmy Larsen købes for fornuftige priser, da målet med festen kun er at få økonomien til at hænge sammen.

Billetter skal købes inden 26. februar og kan bestilles hos Jimmy Larsen på telefon 28 34 14 81.

  • fyens.dk