Fest for 10 år på Torvet

Over 100 torvedage i Otterup har trukket turister og andet godtfolk til byen igennem 10 år. Det fejres med fest på lørdag - i et telt på Torvet.

Fest for 10 år på Torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Markedsforening fester lørdag for 10 år og 100 torve-markeder

OTTERUP: På lørdag den 16. august spiller Duet'n og Mejse op til fest på Torvet. Et telt skal huse både god mad, musik og glade mennesker, når Otterup Markedsforening fejrer de første 10 år.

I juni 1998 inviterede Otterup Markedsforening til det første lørdags-marked på Torvet. En ny forening var kort forinden født med eneste erklærede mål: at skabe liv og stemning på Otterups torv.

En nat på Gambia-floden

- Det hele startede faktisk en mørk afrikansk nat på Gambia-floden. Min kone og jeg kom i en snak med et par fra Frederiksberg. De fortalte, at de arrangerede markeder med kræmmere og med stor succes, fortæller formand Børge Nielsen.

Ideen om at stille byens torv til rådighed for krejlere og kræmmere blev kort efter forelagt for "Ib Cykelsmed", Skindladens indehavere og handelsforeningen. Det hele endte med et offentligt møde på Otterup Bibliotek, og den nye forening så kort efter dagens lys.

- I første omgang startede vi bag biblioteket for ikke at lægge os ud med handelsforeningen. Men vi rykkede hurtigt ind på Torvet på opfordring fra de handlende, husker formanden.

12 markeder er nok

Siden er det blev til godt 100 markeder, hvor der er falbudt alt fra rygeost til fisk og legetøj. I de første mange år var det 10 markeder fra juni til august, men i de seneste år er tallet udvidet til 12 markeder i sommerens løb.

- Nogle vil gerne udvide med september. Men vi kan ikke holde til mere end det nuværende antal. Ellers bli'r vi slidt op, erkender Børge.

Sidste tilmelding til festen med markedsteak og tilbehør er den 15. august klokken 12.

Fest for 10 år på Torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce