Femstjernet forestilling: Juli-vejret driller "Cats"

Lørdag aften konkurrerede Old Deuteronomy og de øvrige London-katte med Stig Rossen i teltet hos Otterup Kræmmermarked. Det betød, at kun 125 overværede "Cats", og derfor kan lørdagen meget vel blive hviledag næste år i stedet for mandag. Foto: Betty Rasmussen

Femstjernet forestilling: Juli-vejret driller "Cats"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Publikum og vejret har svigtet Nordfynsspillene i den første uge. Nu håber foreningen, at en uge med solfyldte aftener kan redde billetsalget.

Otterup: Blæst, regn og beskedne temperaturer harmonerer ikke særlig godt med friluftsteater. Derfor håber aktører og ikke mindst kasserer og formand i Nordfynsspillene, at vejrudsigtens løfter om sol og 18-20 grader om aftenen holder stik.

For efter de første seks aftener med "Cats" på boldbanen bag Otterup Idrætscenter kan formand Max Hansen konstatere, at både vejret og publikum har svigtet forestillingen, der ellers høstede fem stjerner i Fyens Stiftstidendes anmeldelse.

Budgettet for den nordfynske udgave af Andrew Lloyd Webbers musical om de syngende katte i London anno 1939 går i nul, hvis der bliver solgt lige omkring 3000 billetter til de 10 forestillinger, men indtil nu har billetsalget ligget på i gennemsnit 222 pr. aften.

Til gengæld var der mandag formiddag allerede solgt knap 300 til tirsdagens forestilling, så Max Hansen tror stadig på, at en god sidste uge kan redde økonomien.

- Alt det, vi selv kan kontrollere, fungerer helt, som det skal. Vi har en dumme-hat, og det er virkelig småting, der er at påtale, siger formanden, der også kan glæde sig over stor ros for VIP-arrangementet, hvor Bielers Gourmet leverer maden i teltet før forestillingen.

Flere forestillinger

Sidste års forestilling "Shrek the musical" endte med et minus på 120.000 kroner, fordi der var uforudsete udgifter i forbindelse med, at Nordfynsspillene rykkede fra Nislevgård til boldbanen.

- Vi har skåret ned på alle de udgifter, vi kan skære ned på. Men vi er for eksempel nødt til at have en tribune på den flade mark, og vi er nødt til at have hegn omkring pladsen og lyd og lys. Men musikerne bliver ikke overbetalt, og bag scenen er det meget enkle forhold, siger Max Hansen.

"Cats" spiller igen tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Alle aftener klokken 20.

Femstjernet forestilling: Juli-vejret driller "Cats"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce