Fem stik i øret: Ny klinik tilbyder nåle-behandling og frisk kulør

Lajla Thrane er ved at uddanne sig til NADA-udøver, hvor hun blandt andet lærer at ramme fem bestemte punkter i øret med en særlig NADA-nål. Klinikken har hun indrettet i den ene ende af huset på Storkenhøjvej. Foto: Betty Rasmussen

Fem stik i øret: Ny klinik tilbyder nåle-behandling og frisk kulør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lajla Thrane har åbnet klinik på hjemadressen i Fogense. Her tilbyder hun blandt andet at hjælpe med bedre søvn, bedre immunforsvar og mindre stress ved hjælp af NADA-metoden.

Fogense: En sommerbrun krop, også når solens varmende stråler har mistet deres effekt, koket buede øjenvipper, og fem nåle i hvert øre for at hjælpe din krop tilbage i sin naturlige balance.

Det er tilbuddene i Thranes Beauty & Welness, som Lajla Thrane har åbnet på hjemadressen, Storkenhøjvej 79 i Fogense uden for Bogense.

Specielt den sidst nævnte del af klinikkens tilbud, kræver nok en mere fyldestgørende forklaring:

Metoden med en nål i fem bestemte punkter i hvert øre kaldes NADA-metoden. NADA står for National Acupuncture Dextoxification Association og er, som det amerikanske navn indikerer, i familie med akupunktur, der også arbejder med nåle i ørene, men dog en anden type nåle.

Lajla Thrane er for øjeblikket i gang med at uddanne sig til NADA-udøver, og derfor kan hun endnu kun tilbyde behandlingen på øve-basis, indtil hun får sit certifikat. Det sker, hvis sidste kursusdag går efter planen, den 7. december.

Jeg har altid gerne villet være selvstændig, og med NADA kan jeg hjælpe andre på en lidt alternativ måde, men uden at det bliver vildt "hokuspokus.
Lajla Thrane
Hvis sommerkuløren trænger til at blive frisket op, tilbyder Lajla Thrane også et farvende
Hvis sommerkuløren trænger til at blive frisket op, tilbyder Lajla Thrane også et farvende "brusebad". Foto: Betty Rasmussen

Hjælp mod ubalancer

- NADA kan for eksempel hjælpe personer med stress, PTSD, angst, søvnløshed, ADHD, misbrug, vægtproblemer, eksamensangst eller psykiske diagnoser, fortæller Lajla Thrane.

Men NADA er ikke en behandlingsform, men en såkaldt recovery-metode (det vil sige hjælp til at komme over en ubalance eller uro i kroppens systemer, fysisk eller psykisk), et supplement til en traditionel behandling og den bruges blandt andet ofte i forbindelse med misbrugsbehandling.

Lajla Thrane er uddannet social- og sundhedsassistent og arbejder hver anden uge som nattevagt hos en person, der ligger i respirator, og hos ham har hun set en positiv virkning af, at han får NADA-behandling en gang om ugen. Han sover bedre og er mere i ro.

- Jeg har altid gerne villet være selvstændig, og med NADA kan jeg hjælpe andre på en lidt alternativ måde, men uden at det bliver vildt "hokuspokus, fortæller hun, der ud over behandling hjemme i klinikken også tilbyder at komme ud til folk, der kan få NADA-behandling i grupper."

Ud over NADA tilbyder Thranes Beauty & Welness også bukning og farvning af øjenvipper og spray tan, hvor den vinterblege krop, eller dele af den, får et "brusebad" med sommerkulør.

Fem stik i øret: Ny klinik tilbyder nåle-behandling og frisk kulør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce