Nordfyns Bank tog forskud på fastelavn med stor fest i Bogense Hallerne med masser af udklædte børn.

Bogense: Nordfyns Bank havde tilsyneladende fået fat på nogle solide tønder til søndagens store fastelavnsfest i Bogense Hallerne.

For i flere af aldersgrupperne, som børnene var delt op i, måtte der slaghjælp fra forældrene til, før det lykkedes at få nedkæmpet tønderne helt, så kattekonger og kattedronninger kunne kåres.

Inden da havde nogle af de mange små klovne, prinsesser, feer, mus, brandmænd, Potter-kloner og så videre opgivet kampen og hengivet sig til fri leg i stedet. Men da havde forældre og bedsteforældre formentlig også fået de obligatoriske fotos af køllesvingende børn og børnebørn.

Selv om det først er fastelavn søndag den 11. februar, passer det formentlig mange forældre fint, at Nordfyns Bank tog forskud på løjerne, så festen ikke kolliderer med starten på vinterferien. Og de børn, der ikke kan få nok af at klæde sig ud og slå løs på tønderne, kan sikkert finde endnu en fastelavnsfest næste søndag.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.