Farverigt stjernestøv på dansegulvet

Dommere ved stævnet var Michael Olesen (billedet) og Morten Kjeldgaard, der samtidig er de to seneste vindere af tv-programmet Vild med Dans. Foto: Thomas Gregersen

Farverigt stjernestøv på dansegulvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lund Dans' store nytårsturnering blev et sprudlende tilløbsstykke i Bogensehallerne.

Bogense: Mens disco og hiphop drønede ud af de mandstore højttalere og de skarpe spotlights kastede lys på glimmer og pailletter i dansernes farverige dragter gik de to kendte tv-dansere Michael Olesen og Morten Kjeldgaard rundt med sammenknebne øjne for at fange den mindste forkerte bevægelse. I store hold og med kun to minutter inde på gulvet, var der ikke meget tid til at fange dommernes opmærksomhed.

Hele søndagen stod på skarp konkurrence, og knapt 500 børne- og ungdomsdansere var valfartet til Nordfyn fra hele landet i håb om at få en pokal med sig hjem.

Lund Dans' nytårsturnering er ikke bare hæsblæsende action for danserne men også et spektakulært show for tilskuerne, og midt i det hele bliver der øvet og varmet op på hver en ledig kvadratmeter i hallen.

Dagens program bød på dansere lige fra 7-8 års-alderen og op til seniorer, og der blev ikke givet ved dørene. På bænkene langs hallens vægge blev der da også hist og her klemt en lille tåre, når man var blevet sendt ud af gulvet før tid.

Dommer Michael Olesen blev selv vinder ved sidste års Vild med Dans-finale, mens Morten Kjeldgaard løb med sejren i 2016.

Farverigt stjernestøv på dansegulvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce