Bårdesø: De nordfynske virksomheder har politisk opbakning til at slå sig ned uden for de store byer. Det vil medlem af Teknik- og Miljøudvalget Ole Taustrup Hansen (V) gerne slå fast.

- Det er fantastisk, at Allan Led Hansen placerer sin virksomhed i Bårdesø. Vi har tidligere i udvalget prioriteret, at vi ville udfordre planloven, og det har vi jo også gjort i Stormosen med Brian Kristensen. Allan laver mange gode initiativer herude i øjeblikket, og det kan vi kun være tilfredse med, lyder det fra den nordfynske politiker.

Det er den gamle konsensus om, at virksomheder bør ligge i byerne, som udvalget ønsker at gøre op med.

- Ellers udsulter vi de små landsbyer. Vi skal ikke slæbe alle opgaver ind til de store firmaer. Det er fint, at de små virksomheder kan etablere sig på landet og få forretningen til at køre. Hvorfor skal det hele ligge inde i industrikvarterer, når det ligger fint i for eksempel Bårdesø, siger Ole Taustrup Hansen.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Håndværker trodser tendenser og laver værksted i landsby

Håndværker trodser tendenser og laver værksted i landsby