Familie søges: Gratis konfirmationsfest til trængt familie

Susanne Nielsen og Tina Krogh fra Fru Nielsens Køkken og Fru Nielsens Take Off leder efter en familie, der kan bruge en hjælpende hånd. De har nemlig fået et ledigt lokale til en konfirmationsfest den 8. april, som de vil give til en trængende familie. Arkivfoto.

Familie søges: Gratis konfirmationsfest til trængt familie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Da Fru Nielsens Køkken i lufthavnen fik et ledigt lokale, tog de en hurtig beslutning. Det ledige lokale samt mad og drikke skal gives til en konfirmand, der kommer fra en økonomisk trængt familie.

Beldringe: Fru Nielsens Køkken og Fru Nielsens Take Off i H.C. Andersen Airport leder efter en familie, som ikke selv har råd til at holde en større konfirmation. Men konfirmanden skal konfirmeres søndag den 8. april. Det er det eneste krav. Med kort varsel stod de nemlig med et ledigt selskabslokale på datoen, og derfor opstod ideen pludselig om, at man ville give en trængende familie en god og helt gratis dag i festlokalerne.

- Vi havde fået et afbud, og vi havde både lokaler og personale, og så blev vi enige om, at der er så mange familier, som er udfordrede, og det er altså synd for de unger. Vi vil gerne hjælpe nogen, som sidder i en situation, som de ikke selv kan gøre for, fortæller Tina Krogh, der er køkkenchef i Fru Nielsens Take Off.

Sammen med Susanne Nielsen fra Fru Nielsens Køkken håber hun, at det på trods af den korte varsel kan lade sig gøre at finde en familie. Foruden lokalet følger der en treretters menu, drikkevarer, kaffe og sødt samt personale med - helt gratis.

Hvor familien kommer fra, betyder ikke så meget, men familien skal altså stå i en situation, hvor man simpelthen ikke selv har råd til at holde en konfirmationsfest.

- Vi håber, at den her familie vil få en dejlig dag. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel, og hvis vi kan være behjælpelige på denne måde, så er det alfa omega for os at give familien et pusterum fra hverdagen, siger Tina Krogh.

Familier, som selv mener, at de kan komme i betragtning til den gratis fest, skal sende en e-mail til takeoff@frunielsenskoekken.dk og skrive en kort begrundelse for, hvorfor det netop skal være dem, der skal have en betalt fest.

Herefter vil Tina Krogh og Susanne Nielsen sætte sig ned og finde den rette familie blandt ansøgningerne. Og så bliver det meldt ud den 18. marts, hvem der skal have festen.

Derefter er det hele ret simpelt.

- Og så skal man bare medbringe en konfirmand og det gode humør, siger Tina Krogh.

Vi håber, at den her familie vil få en dejlig dag. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel, og hvis vi kan være behjælpelige på denne måde, så er det alfa omega for os at give familien et pusterum fra hverdagen.
Tina Krogh, Fru Nielsens Take Off.

Familie søges: Gratis konfirmationsfest til trængt familie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce