Fåmælt kommentar fra Fyns Politi

Fyns Politi beklager, at indbruddet hos RC Kongen i Søndersø ikke er blevet håndteret, som den skulle. Arkivfoto

Fåmælt kommentar fra Fyns Politi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den manglende efterforskning af tyveriet for et år siden hos RC Kongen i Søndersø bliver yderst sparsomt kommenteret af Fyns Politi.

Nordfyn: Der er ikke mange kommentarer at hente fra ledelsen i Fyns Politi til den tilsyneladende manglende efterforskning af tyveriet hos RC Kongen i Søndersø.

Det fandt sted for et år siden, og selv efter de seneste dages massive omtale på TV 2 af sagen med kommentarer fra landets justitsminister er det blot få ord, der kommer fra politigården i Odense.

Her bekræfter ledelsen, at efterforskningen "i den pågældende sag om tyveri af seks droner fra et lager blev standset ved en fejl", skriver man i en skriftlig udtalelse til avisen.

Det beklager Fyns Politi, og kommer yderligere med følgende kommentar:

"Den 19. november 2018 klagede forurettede over beslutningen. Den 22. november 2018 fik forurettede medhold i sin klage, hvorefter sagen er blevet genoptaget.".

Avisen ville blandt andet gerne have spurgt, hvorfor der stadig ikke er sket noget i sagen, siden den blev genoptaget for præcis seks måneder siden, men det har Fyns Politi ikke ønsket at svare på.

Svaret er kun, at sagen ikke er henlagt, men efterforskes stadig.

Fåmælt kommentar fra Fyns Politi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce