Få råd: Søndersø Kirke klar med julehjælp

Sognepræst Ulrik Andersen er glad for at Søndersø Kirke nu kan støtte en række nordfynske familier med julehjælp. Arkivfoto

Få råd: Søndersø Kirke klar med julehjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndersø: I et års tid har Søndersøs kirkegængere kunnet lægge et beløb i kirkebøsserne, med den viden at pengene ville gå til et godt lokalt formål. Pengene er samlet ind for at kirken kan hjælpe familier, der har problemer med at finde råd til julen.

- I forskellige forbindelser har jeg været i kontakt med familier, der havde brug for hjælp, og tænkte at det var synd og skam, at vi i kirken ikke havde mulighed for at hjælpe, fortæller sognepræst Ulrik Andersen.

Menighedsrådet var enige i, at det gode, konkrete og ikke mindst lokale formål var en god brug af de indsamlede midler fra kirkebøsserne.

Indsamlingen er udover indsamlingsbøsserne også foregået via mobilepay, og mange har bidraget med små og større beløb i løbet af året.

- Det er faktisk blevet til en pæn sum penge. Flere end vi havde turdet håbe på. Det betyder, at vi nu kan hjælpe endnu flere familier, fortæller sognepræst Ulrik Andersen.

Egentlig var ansøgningsfristen mandag i denne uge, men fordi der er kommet så mange penge ind, har kirken nu valgt at forlænge fristen med et par dage, så man stadig kan nå at søge om julehjælp.

Ansøgningen kan enten ske via en blanket som kan printes på Søndersø Kirkes hjemmeside eller ved at henvende sig til Ulrik Andersen, der kan hjælpe.

De eneste krav er, at man skal bo i Søndersø, være medlem af folkekirken og kort vil beskrive, hvorfor man har brug for hjælp.

Få råd: Søndersø Kirke klar med julehjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce