Eventyr: Debutant ville spille æsel - ender som prinsesse

Det er en gave som voksen at få lov at lege. Og det er det, man gør, når man spiller teater, siger Charlotte Moore, der er ny på scenen hos Nordfynsspillene i år, og det endda i rollen som prinsesse Fiona. Her leger hun sammen med Christian Otzen, Søren Frøstrup Elmelund og instruktør Jesper Nielsen. Foto: Betty Rasmussen

Eventyr: Debutant ville spille æsel - ender som prinsesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordfynsspillene er klar til at begynde prøverne på sommerens musical Shrek. I rollen som prinsesse Fiona er det debutanten Charlotte Moore, mens andre hovedroller spilles af velkendte ansigter på den nordfynske friluftsscene.

Otterup: Masser af sjove optrin, noget at tænke over, en fantastisk kærlighedshistorie, god musik og en oplevelse for både børn og voksne.

De tre hovedroller og deres instruktør i sommerens forestilling i Nordfynsspillene, musicalen Shrek, mangler ikke argumenter for, hvorfor du roligt allerede nu kan købe billet til Shrek, der spiller fra 3. til 13. juli.

Det bliver godt, er de enige om, Søren Frøstrup Elmelund, der spiller Shrek, Charlotte Moore, der spiller prinsesse Fiona, Christian Otzen, der har rollen som det talende æsel, og Jesper Nielsen, der igen i år har fået opgaven med at instruere sommertilbuddet fra Nordfynsspillene.

Onsdag aften mødtes en stor del af de medvirkende og de frivillige, der står for det praktiske, til kickoff i Kuplen på Otterup Bibliotek, og tirsdag efter påske er de første korprøver på programmet.

Det er en kæmpe ære. Hun er så sjov, og jeg glæder mig helt vildt,
Charlotte Moore, der har rollen som prinsesse Fiona

Fiona i stedet for æsel

Mens Søren Elmelund og Christian Otzen er veteraner med henholdsvis seks og ni forestillinger bag sig på friluftsscenen i Otterup, er det første gang for Charlotte Moore. Hun kommer oprindeligt fra Aarhus, men har boet i Odense i godt fire år og har spillet med i forestillinger på Elite Teateret i Odense. Da hun gik til audition på Shrek, var det i håb om at få rollen som æslet.

- Men da hun havde sunget æslet, kiggede vi dommere på hinanden og spurgte, om hun kunne synge en af Fionas sange... og så en til, fortæller instruktør Jesper Nielsen.

Charlotte Moore fik rollen som prinsesse Fiona.

- Det er en kæmpe ære. Hun er så sjov, og jeg glæder mig helt vildt, siger den nye pige på holdet.

Og hvis man skal tro de tre veteraner, kan hun roligt glæde sig.

- Det er så sjovt at være sammen med andre, der er lige så engagerede. Der er en helt anden kemi her end andre steder, jeg har spillet, siger Christian Otzen, mens Søren Elmelund tilføjer ordet hyggeligt om sin oplevelse af at være en del af holdet.

Ifølge instruktør Jesper Nielsen er Shrek ud over at være et eventyr om en grøn trold, et talende æsel, en farlig drage, en prinsesse og en greve også en historie om, at man ikke skal skue hunden på hårene. At der gemme sig mere i den enkelte, end man umiddelbart ser.

Shrek har som nævnt premiere den 3. juli, i år spilles der for første gang på en af fodboldbanerne ved Otterup Hallerne.

www.fyens.dk/nordfyn/Nordfynsspillene-Farvel-til-Nislevgaard/artikel/3203519

Der bliver omkring 50 medvirkende på scenen, 10-12 musikere og så er der omkring 100 frivillige, der får hele det store apparat til at spille.

Eventyr: Debutant ville spille æsel - ender som prinsesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce