Event-udvalg undrer sig


Event-udvalg undrer sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kun 50 tilhørere, da den landskendte skuespiller Allan Olsen onsdag gav foredrag i Søndersø

SØNDERSØ: Arrangørerne havde håbet på 100 betalende gæster. Men kun halvt så mange tilhørere dukkede op, da skuespiller og foredragsholder Allan Olsen forleden aften gæstede Borgerhuset i Søndersø med en åbenhjertig beretning om sit misbrug af stoffer og alkohol.

Det sparsomme fremmøde til onsdagens foredrag vækker undren hos folkene bag initiativet med den landskendte skuespiller.

- Inden i onsdags havde vi fået en masse positive tilkendegivelser om vores arrangement. Men folk har åbenbart meget svært ved at komme op af sofaen, siger Susan Nielsen fra eventudvalget under Søndersø Gymnastikforening.

Kanon oplevelse

Selv om onsdagens arrangement meget vel kan resultere i en økonomisk begmand, så afviser Susan Nielsen at betegne onsdagens arrangement som en fiasko.

- Der skal ikke gøres til en negativ historie. De fremmødte fik sig en kanon oplevelse, så jeg er ikke skuffet. Blot forundret over, at det åbenbart er så svært at trække folk til noget her i Søndersø.

Eventudvalget lader sig dog på ingen måde slå ud af kurs. Flere nye initiativer er planlagt. Og folk fra udvalget er naturligvis med, når der på torsdag er Open By Night i Søndersø.

Derudover er der på nuværende tidspunkt planlagt tre øvrige aktiviteter i indeværende år. Den 25. september er der italiensk aften for mænd. Denne aften kan herrerne blandt andet se frem til vinsmagning i Borgerhuset.

Hen mod årets slutning er der julefrokost og juletræsfest. Begge arrangementer finder sted i byens hal.

Event-udvalg undrer sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce