Etapeløb i sne og bidende kulde

Så er starten gået til en kold tur rundt i Bogense og nærmeste omegn. Foto: Betty Rasmussen

Etapeløb i sne og bidende kulde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Solen tabte kampen mod snebygerne, da fjerde etape af Stiftens Etape Løb blev afviklet i Bogense søndag formiddag.

Bogense: Omkring 220 seje løbere trodsede søndag formiddag bidende kulde og hidsige snebyger og mødte op til fjerde etape af Stiftens Etape Løb med start og mål ved Bogense Hallerne.

For mens solen tittede frem under opvarmningen, var det sne og strid vind, der dominerede, da løbet var skudt i gang af formanden for Nordfyns Kommunes Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalg Mette Landtved-Holm.

De fleste løbere var fornuftigt pakket ind i huer og handsker, da de begav sig ud på ruterne på enten 8,195 eller 12 kilometer gennem byens gader, langs stranden, forbi marinaen og den gamle havn, op ad Kirkebakken og for den lange rutes vedkommende ud til Gyldensteen Strand.

Det er syvende gang, Nordfyns Kommune lægger rute til etapeløbet, som HCA Marathon arrangerede første gang i 2008, og ruten i Bogense kaldes ofte kongeetapen. Ikke på grund af krævende stigninger, men på grund af de omkring 300 meter, der løbes på sandstranden og kan overraske løbere, der ikke er vant til det bløde underlag.

Den nordfynske afdeling af Stiftens Etape Løb arrangeres i samarbejde med Bogenseløberne. Sidste del af etapeløbet afvikles i Nyborg den 25. marts.

Etapeløb i sne og bidende kulde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce