Klokken 11 søndag formiddag blev et par hundrede løbere sendt ud på 12 kilometer i og rundt om Bogense.

Fem minutter senere var det løberne, som skulle ud på distancen 8,2 kilometer i købstaden, der blev sendt afsted.

Fjerde etape af Stiftens Etapeløb var skudt i gang ved Bogense Hallerne. Men først efter velkomst af udvalgsformand Kurt Christensen (V), Nordfyns Kommune.

Han bød de mange fynske løbere velkommen til kongeetapen i etapeløbet og benyttede lejligheden til at orientere om herlighederne i byen og ved vandet.

Ruten byder på både skov, strand og købstad. Det gælder på den nye 12-kilometer distance og på den 8,2 kilometer lange rute.

På grund af de store regnmængder det seneste døgn, så måtte arrangørerne i sidste øjeblik ændre på ruten omkring H. C. Andersen Golf, hvor store arealer står under vand.

Det er i øvrigt femte gang, at Stiftens Etape Løb, runder Bogense.

  • colofonpix

    Af:

    Journalist og cand.merc. Har gennem en årrække arbejdet som skrivende på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Dækker alt fra kommunalstof, over politik og lokale kontroverser til stor og småt i et mangfoldigt lokalområde. Jeg har ingen særlige præferencer, men foretrækker den gode velfortalte historie, hvad enten den ligger til højre- eller venstrebenet, om der skal lægges sammen eller trækkes fra. Bor i Otterup med familien.