Et konservativt selvmål


Et konservativt selvmål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKALDEBAT Af Erik Schandorff Ellekratvej 82, Ejlstrup

Her sidder man stille og roligt og drikker sin aften kaffe, og hvem toner frem på skærmen? Formanden for teknik- og miljø i Bogense Kommune Jørgen Møller, så får man da først kaffen galt i halsen for så ved man der er ugler i mosen.

Sagen er, at Jørgen Møller sammen med andre i byrådet har underskrevet en kontrakt om, at en eller flere familier må bo i havnen i et år. Men se,

nu har Jørgen Møller det med at stikke halen mellem benene og benægte alt, lave beslutninger om, hvis der nogen der kunne finde på at kritisere ham, eller hvis han ikke kan få sin vilje, og det er det, der er sket i dette tilfælde.

Den stakkels familie, som vel og mærke har solgt alt for at kunne realisere deres drøm om et skib som deres fremtidige hjem, er Jørgen Møller ligeglad med. Det gælder nemlig om at træde på så mange som muligt.

Det man oplever er, et af de sædvanlige konservative selvmål. Se blot på hvad Jørgen Møllers partifælle, Miljøminister Connie Hedegaard har lavet omkring Bilka i Horsens. De konservative påstår ellers altid, at de vil værne om familien og de frie markedskræfter, samt Gud, Konge og Fædreland, og hvad gør man. Man jager en familie ud af Bogense havn blot fordi man evt. skulle stille nogle faciliteter til rådighed for disse mennesker. Eller er der en skjult dagsorden, hvad med jernskibet som man forsøger at få ud af havnen, er det det der spøger?

Man skulle tro, at de konservative snart må have luget ud blandt deres rådne bær.

Men nikke nej, sagen i Bogense er blot et af mange tilfælde, hvor konservative fejer alt ind under gulvtæppet.

De og Jørgen Møller burde skamme sig, men det har de ikke pli til.

Et konservativt selvmål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce