Entreprenør forlænger ikke kontrakt: Nyt udbud på vej

NCC vil ikke forlænge kontrakten om pasning af blandt andet rabatter. Vej og Park i Nordfyns Kommune er ikke i stand til at give et tilbud på opgaven, da maskiner er afhændet og medarbejderne er virksomhedsoverdraget. Foto: Arkiv.

Entreprenør forlænger ikke kontrakt: Nyt udbud på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NCC ønsker ikke at forlænge kontrakt med Nordfyns Kommune om pasning af grønne områder, græsklipning og rabat- og hegnsklipning.

Nordfyn: Tidligere stod Nordfyns Kommune selv for at passe grønne områder, klippe græs osv.

Men 1. april 2016 indgik Vej og Park i Nordfyns Kommune en fire-årig aftale med den private entreprenør NCC om pasning af grønne områder, græsklipning og rabat- og hegnsklipning mv.

NCC ønsker dog ikke at forlænge kontrakten, og det betyder, at der allerede nu skal sættes gang i en ny udbudsproces.

- NCC mener ikke, at det har kunnet løbe rundt for dem, så nu skal vi have lavet et nyt udbud for at finde en ny entreprenør til opgaven, siger Anders Thingholm (K), udvalgsformand for Teknik og Miljø.

Arbejdet med det nye udbud påbegyndes her i slutningen af 2018. Et nyt udbud kan derfor være klar til at blive sendt ud umiddelbart op til sommerferien 2019, og der kan indgås en ny kontrakt inden årsskiftet 2019/2020.

Forvaltningen skal vurdere, om der er andre arbejdsopgaver, som skal med i udbuddet. Eller om nogle af opgaverne skal sendes tilbage til Vej og Park igen. Detaljerne omkring udbuddet skal Teknik- og Miljøudvalget senere godkende.

Koster halv million

Nordfyns Kommune har brug for en rådgiver til gennemførelsen af et nyt udbud. Det forventes, at udgiften vil blive mindre end det første udbud, da blandt andet alle arealer nu er registreret. Der forventes en udgift på cirka 500.000 kroner.

Entreprenør forlænger ikke kontrakt: Nyt udbud på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce