Enebærodde: Havløb forsvandt i tågen

Dis og tåge holdt ikke en flok letbende løbere fra en søndagstur rundt på Enebærodde ved Havløbet 2018. Foto: Arne Rasmussen

Enebærodde: Havløb forsvandt i tågen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havløbet havde ikke så mange deltagere som de andre år. Otterupløberne er ellers i skarp træning.

Enebærodde: Søndag formiddag den 11. marts mødte en flok friske løbere frem til Otterupløbernes efterhånden traditionelle forårsbebuder, Havløbet, på Enebærodde.

Forårets tågevinger og morgenstundens småregn lagde dog en dæmper på fremmødet. Hvor der normalt har været op mod 70 løbere fra hele Nordfyn til det gratis løb i vandkanten, som endda byder på efterfølgende hjemmelavet kage og drikkelse, så var der kun omkring en 25 løbere denne råkolde dag.

- Vi har nok ikke gjort så meget eller kontaktet så mange i år, erkender formand for Otterupløberne, Thomas Kristiansen.

- Mange vælger også at se vejret an på dagen. Og det var ikke særlig godt til morgen, lød forklaringen på de ikke helt så mange løbere til Havløbet 2018.

Mange af dem, der var mødt frem, var, i modsætning til vejret, af den letbenede type. Overvejende fra Otterupløberne. Og flere med allerede mange kilometer i benene. Faktisk var flere på dagen startet i Otterup og havde løbet en omvej til startstedet ved Enebærodde, for så at fortsætte de 12 km rundt på odden. Det var nogle af de løbere, der træner frem mod Hannover Marathon den 8. april. Andre har Lillebælt Halvmarathon den 5. maj i kikkerten og skoene.

Af Otterupløbernes op mod 60 aktive medlemmer er ca. 25 med på de lange distancer. Men der er også masser af løb for dem, som har nok i en 5 km. Der trænes hver tirsdag fra Torvet, og i weekenden er der gerne et lidt længere løb for de mere hardcore. (AR)

Enebærodde: Havløb forsvandt i tågen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce