Endnu en bølge af weekendindbrud på Nordfyn

Søndersø er hårdt ramt af indbrud for tiden. Arkivfoto

Endnu en bølge af weekendindbrud på Nordfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politis døgnrapport melder nok en gang om flere indbrud på Nordfyn. Specielt Søndersø-området er hårdt ramt. Blandt andet blev en 78-årig mand udsat for tricktyveri.

Nordfyn: For to uger siden skrev avisen om en sand indbrudsbølge i det nordfynske, og i den forgangne weekend skete der flere indbrud og tyverier.

Specielt Søndersø-området blev hårdt ramt, da der sammenlagt fredag og lørdag fandt fire tyverier eller indbrud sted.

Fredag blev et vindue på Vestergade i Særslev brudt op, mens en anmelder senere på dagen overraskede en mand i færd med at bryde ind i sit hus på Østergade, også i Særslev. Gerningsmanden beskrives som mand, 175-180 cm høj, almindelig kropsbygning, og han var iført grålig strikhue og blå jeans. Ingenting meldes her stjålet.

Tricktyve fik dankort

Samme dag blev en 78-årig mand udsat for tricktyveri efter at have handlet i Rema1000 i Søndersø. En mand og kvinde af anden etnicitet end dansk i 25-30-års-alderen gav den ældre herre en tabt 100-krone-seddel, men de fulgte ham så hjem til hans bopæl på Solsikkevænget for at sige, at det faktisk var deres pengeseddel. Her huggede parret mandens dankort.

Lørdag var der indbrud på Ørritslevvej i Ørritslev ved en knust rude i havedør. Tyv(ene) færdedes i hele huset, men ejer har ikke overblik over, om noget er stjålet.

Også Morud og Bogense blev ramt. Morud om søndagen på Skovvej, hvor et køkkenvindue var forsøgt opbrudt, men intet stjålet. I Bogense begik to mænd butikstyveri af madvarer og spiritus for 1288,55 kroner, men de blev dog tilbageholdt på Vestre Engvej.

Avisen kunne også fortælle, at en hjertestarter i Otterup havde forladt sit skab.

Endnu en bølge af weekendindbrud på Nordfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce