En rigtig møgkamp


En rigtig møgkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold

Serie 2, herrer

Søndersø - Røde Stjerne

2-4 (1-2)

Ja, en rigtig møgkamp, som mangen en tilskuer ymtede efter slutfløjtet, kan man kun være enig i.

Og så i en kamp, hvor Søndersø gerne skulle vinde mod et af bundholdene, Røde Stjerne, men det var langtfra til at mærke på indsatsen.

Og møgkamp var det, fordi boldene ofte fløj fra rød til blå til rød og tilbage til blå, og mange af målene blev faktisk scoret efter en aflevering direkte i benene på en modstander.

Og masser af brok over kendelser og manglende ditto gav en utrolig ujævn og rodet affære, hvor et par manglende straffesituationer i begge ender lugtede fælt.

Men mål var der dog masser af. Mikkel Koch hurtigt til 1-0, udligning ved Nikolaj Johansen efter 10 minutter, og så endelig 1-2 ved pausen ved Kasper Sørensen på et dumt straffe, hvor en angriber blev trukket ned i feltet.

Straks i anden halvleg fik anfører Claus Hansen udlignet til 2-2 direkte på frispark op i nærmeste hjørne fra 25 meter.

Et kvarter før tid fik gæsterne så nærmest foræret sejren på to minutter. Et Søndersøboldtab på egen halvdel gav Rasmus Munch chancen for et lob fra vel 35 meter og igen to minutter senere efter tre flotte røde afleveringer i træk!

Og så kunne møgkampen endog have bragt et rødt kort til Søndersø for et overgreb i slutfasen, men dommeren nøjedes med gule kort til begge, og da det var gæsternes Nikolaj Johansens andet, var det dermed rødt og tak for i dag.

Derudover skulle roderiet også have en mand på skadestuen for gæsterne, men det var dog efter et hændeligt sammenstød med hjemmeholdets Morten Svensson, hvis hoved det ikke i helt samme grad gik ud over.

Man må håbe, at de øvrige bundhold i rækken er svagere, for ellers kan Søndersø godt komme i problemer, men så må man jo bare tage til Kildemosen og slå topholdet dér næste weekend.

En rigtig møgkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce