En frisør bliver til to i Otterup

Tine Roth (tv) har ansat Kristina Simonsen i sin salon i Stenløkkeparken 55 i Otterup. Foto: Thomas Gregersen

En frisør bliver til to i Otterup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frisør Tine Roth i Stenløkkeparken har fået en kollega i salonen.

Otterup: - Efter kun at have været mig selv, så er det helt fantastisk pludselig at have en kollega, siger frisørmester Tine Roth fra Otterup. Det kan den nye kollega i salonen - Kristina Simonsen kun nikke bekræftende til. Hun er selv et kendt Otterup-ansigt i branchen, og drev i en årrække Salon Krisma i Nørregade.

De to frisører er genboer i Stenløkkeparken, og det var en tilfældig bemærkning fra Tine Roth, der ud over genboer nu også har gjort dem til kolleger.

- Tine fortalte mig, at der var flere af mine tidligere kunder, der var kommet over til hende, da jeg fik job i Odense og lukkede min egen salon. Hun havde ventetider op til seks uger, så hun sagde for sjov, at jeg kunne jo komme over og tage dem i hendes salon, fortæller Kristina Simonsen.

Den hurtige kommentar voksede sig i løbet af sommerferien til en tanke, og nu er den blevet til virkelighed.

- Jeg havde faktisk i en periode lyst til at prøve noget helt andet end frisørfaget og har været lidt i vildrede. Men jeg har fundet ud af, at det var sådan set ikke faget jeg var træt af. Det var det at være alene i faget, fortæller Kristina Simonsen.

- Det har enorm betydning at kunne sparre med hinanden og deltage i kurser og efteruddannelse sammen - og så går vi rigtigt godt i spænd. Vi har fundet ud af, at vi stort set er jævnaldrene og udlært med et halvt års mellemrum, indskyder Tine Roth.

For hende har den nye medarbejder i salonen allerede betydet, at hun for første gang i lang tid har kunnet gå tidligt en eftermiddag.

Efter det er blevet kendt i byen, at Kristina Simonsen er blevet ansat hos Tine Roth er flere af Kristinas tidligere kunder fulgt med til Stenløkkeparken.

- Det er dejligt at møde dem igen. Man snakker jo om alt muligt - og kan godt komme til at savne dem, man har haft som kunder i mange år, siger Kristina Simonsen.

En frisør bliver til to i Otterup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce