En ægte kopi: John Mogensen til Østrup

Det er forsangeren Karsten Loft og pianisten Brian Thomsen, der tager publikum med ud på den musikalske rejse, som John Mogensens liv var. PR-foto

En ægte kopi: John Mogensen til Østrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsanger Karsten Loft kommer så tæt på den ægte vare, som man næsten kan, når nu originalen måtte forlade verden for 41 år siden.

Østrup: Sange som "To mennesker på en strand", "Fut i fejemøget", "Sidder på et værtshus", "Der er noget galt i Danmark", "Nina kære Nina", "Erik Oluf Andersen", "Så længe jeg lever", "Du ser mig når jeg kommer" - er standardindhold i enhver jukeboks med respekt for sig selv, og lørdag den 1. september kan de alle høres live i Østrup Forsamlingshus.

Det er "John Mogensen Liveduo", der leverer musikken og under arrangementet serverer forsamlingshuset selvfølgelig John Mogensens livretter, så det bliver helt i sangerens ånd.

- John Mogensen var også på middagsbordet til gode danske klassikerer. Der skulle helst hakkebøf med masser af bløde løg og gammeldags æblekage til kaffen. Så det er selvfølgelig menuen, lyder det fra Dorthe Holm Poulsen fra Østrup Forsamlingshus.

Det er forsangeren Karsten Loft og pianisten Brian Thomsen, der tager publikum med ud på den musikalske rejse, som John Mogensens liv var. Med look, stemme og karisma kommer Karsten Loft meget tæt på.

Tilmelding og betaling skal ske senest den 22. august til Dorthe Poulsen på telefon 27163527 eller dortheholmpoulsen@hotmail.dk

En ægte kopi: John Mogensen til Østrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce