Elevator-stop: Skuespiller ramt af sygdom

Prøverne på "Den Grønne Elevator" var i gang, da en af skuespillerne blev syg. Men i løbet af august er det planen at fortsætte med at give den klassiske farce et særligt BAT-pift. Arkivfoto: Betty Rasmussen

Elevator-stop: Skuespiller ramt af sygdom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På grund af sygdom hos en af skuespillerne er Bogense Amatør Teater nødt til at udsætte opførelsen af "Den Grønne Elevator". I stedet for i juni opføres farcen i stedet i slutningen af november.

Bogense: Den Grønne Elevator skulle have kørt i fast rutefart op og ned i HCA Boxen ved H.C. Andersen Golf i disse dage.

Men sygdom hos en af skuespillerne har tvunget Bogense Amatør Teater til at udsætte den planlagte opførelse af farcen "Den Grønne Elevator", der skulle have haft premiere den 7. juni og spille igen den 8. og 9. juni.

Men der er tale om en udsættelse ikke en aflysning, forsikrer initiativtager til Bogense Amatør Teater Klaus Svanborg Pedersen. Forestillingen gennemføres i stedet i den sidste uge af november, uge 48.

Selv om Klaus Svanborg Pedersen kalder det ærgerligt, at det har været nødvendigt at aflyse juniforestillingen, ser han det også som en slags held i uheld. For det betyder, at René Maaløe ikke har tid til både at være instruktør og skuespiller.

I hans sted er det lykkedes BAT at få Kjeld Høegh til at træde til som instruktør. Han er uddannet skuespiller fra Odense Teater i 1975, og har ifølge Klaus Svanborg sat "de første 100 forestillinger op og selv været med i 70-80".

Da det stod klart, at det ikke kunne lade sig gøre at få gang i elevatoren i juni, var der ifølge Klaus Svanborg Pedersen solgt omkring 80 billetter til de planlagte forestillinger i HCA Boxen.

- Jeg har selv været i kontakt med alle køberne og tilbudt, at de enten kunne få pengene tilbage eller få billetter til en af forestillingerne i uge 48, og det er forskelligt, hvad de har valgt, siger han.

De planlagte forestillinger i slutningen af november betyde, at medlemmerne af Bogense Amatør Teater får et travlt efterår, for udsættelsen af elevatorturen rokker ikke ved den planlagte revy i uge 43 med titlen "Halløj i Boxen".

Elevator-stop: Skuespiller ramt af sygdom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce