Håbet om at finde efterlyst kvinde i live, svinder time for time.

Politiet har udvidet eftersøgnings-området

Fyns Politis hundepatruljer arbejder på højtryk for at finde spor efter den forsvundne demente kvinde fra Søndersø, som forlod sit hjem omkring midnat natten til tirsdag.

Men selvom politiets hunde holder snuden i sporet og frivillige borgere leder både højt og lavt i og omkring Søndersø, så er det ikke lykkedes at finde den 78-årige kvinde med bopæl på Toftekæret.

- Vi er presset på tiden, fremhæver politikommisær og hundefører Jesper Schmidt-Nielsen fra Fyns Politi, der leder eftersøgningen.

14 hunde på jagt

Alle disponible ressourcer er sat ind på at finde den forsvundne kvinde. Søndersø er gennemsøgt på kryds og tværs, og de 14 hundeførere og lige så mange politihunde er i gang med at afsøge veje, rabatter og landejendomme nord og øst for Søndersø.

- Vi arbejder udfra en teori om, at kvinden måske har søgt mod Lunde, hvor hun oprindelig er fra. Derfor afsøger vi området op mod Stensby, Glavendrup og området over mod Lunde, påpeger Jesper Schmidt-Nielsen.

Men det er en kamp mod tiden. For den lille spinkle kvinde, Helen Jensen, er for alvor ude i kulden - uden nødvendigt overtøj.

Politiets hundepatruljer fortsætter den intense jagt på den 78-årige. Indtil videre frem til mørkets frembrud.

  • colofonpix

    Af:

    Journalist og cand.merc. Har gennem en årrække arbejdet som skrivende på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Dækker alt fra kommunalstof, over politik og lokale kontroverser til stor og småt i et mangfoldigt lokalområde. Jeg har ingen særlige præferencer, men foretrækker den gode velfortalte historie, hvad enten den ligger til højre- eller venstrebenet, om der skal lægges sammen eller trækkes fra. Bor i Otterup med familien.

Mere om emnet

Se alle
Ægtepar i eftersøgning: De lagde alt til side

Ægtepar i eftersøgning: De lagde alt til side

Den nu fundne og afdøde 78-årige Helen Jensen blev mindet

Den nu fundne og afdøde 78-årige Helen Jensen blev mindet

1
Alarm rundt om plejecenter sikrer bortløbne demente

Alarm rundt om plejecenter sikrer bortløbne demente