Seniorhuset Mødestedet på Industrivej 2 i Søndersø er kommandocentral for de frivillige, der agter at fortsætte, til Helen Jensen er fundet.

Søndersø og nærmeste omegn skal gennemtrawles, og alle mulige - og umulige - gemmesteder skal undersøges, indtil den forsvundne Helen Jensen er fundet.

Det er intentionen hos de frivillige, der bruger time efter time og går kilometer efter kilometer i jagten på den 78-årige, demente kvinde, der sidst menes set omkring midnat mandag.

På det tidspunkt gik hun på Nordmarksvej på vej væk fra byen. Derfor blev fredagens eftersøgning koncentreret i det område.

Meld dig i kommandocentralen

Eftersøgningen er nu sat i system af medlemmer af foreningen Missing People, der siden torsdag aften har været til stede i Søndersø. Ud fra erfaringer med tidligere eftersøgninger har de tegnet kort, der viser, hvor det er mest sandsynligt at finde Helen Jensen.

Hvis du vil hjælpe med eftersøgningen, kan du melde dig i kommandocentralen i Seniorhuset Mødestedet på Industrivej 2, hvorfra eftersøgningen bliver styret, og hvor der er varm kaffe på kanden.

Læs mere i Fyens Stiftstidende lørdag om den massive eftersøgning

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Ægtepar i eftersøgning: De lagde alt til side

Ægtepar i eftersøgning: De lagde alt til side

Den nu fundne og afdøde 78-årige Helen Jensen blev mindet

Den nu fundne og afdøde 78-årige Helen Jensen blev mindet

1
Alarm rundt om plejecenter sikrer bortløbne demente

Alarm rundt om plejecenter sikrer bortløbne demente