Efter kritik af optræden på tv: Direktør roser sin kollega

Per Olesen, direktør i Nordfyns Erhverv og Turisme, mener, at Rikke Lindhøj var en god repræsentant for Nordfyn i DR-udsendelsen "Vores Vejr, der blev sendt direkte i fjernsynet torsdag d. 28. juni. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen.

Efter kritik af optræden på tv: Direktør roser sin kollega

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Per Olesen, direktør i Nordfyns Erhverv og Turisme, mener, at bureauleder Rikke Lindhøj var en god repræsentant, da hun optrådte live i DR-udsendelse om turismen på Nordfyn.

Bogense: Rikke Lindhøj, bureauleder hos Nordfyns Erhverv og Turisme, blev i weekenden udsat for en særdeles hård kritik efter sin optræden i udsendelsen "Vores Vejr" på DR1.

Michael Arbirk fra Otterup skrev et kritisk læserbrev til avisen, fordi han mener, at hun missede chancen for at brande Nordfyn på bedst mulig måde ved blandt andet at bruge tiden på at fortælle, at Odense og Legoland ikke ligger langt væk fra Nordfyn.

Flere andre læsere på fyens.dk var enige med Michael Arbirk: "Måske skulle turistchefen søge et andet job, eller bare stoppe med at udtale sig om Nordfyn, da hun tydeligvis ikke har forstand på det lokale. Hun har jo nok som så mange andre, der bor i trekantområdet, sin opmærksomhed henledt på Jylland."

Per Olesen, direktør for Nordfyns Erhverv og Turisme ønsker ikke at kommentere på læserbrevets indhold. Men han vil gerne kommentere på, hvordan han synes, at Rikke Lindhøj klarede opgaven på tv.

- Hun var en god repræsentant for Nordfyn. Indslaget viste, at Nordfyn har rigtig meget godt at byde på med vores dejlige natur og mange seværdigheder, men det folk også skal huske på er, at en af Nordfyns allerstørste styrker er vores geografiske placering. Når vi har overnattende gæster i eksempelvis 14 dage, så er det altså helt almindeligt, at de også bruger en eller flere dage på at tage rundt i resten af landet for at opleve forskellige attraktioner. Vores turistbureau er naturligvis i den forbindelse også klar til at hjælpe med spørgsmål mv., nu hvor de har valgt at slå sig ned på Nordfyn - alt andet ville være at give en dårlig service til vores gæster, siger Per Olesen.

Ni minutters omtale

Per Olesen glæder sig over, at Nordfyn fik hele ni minutters omtale i den bedste sendetid på DR1.

- Jeg er enormt glad for, at vi har fået sådan en fantastisk omtale fra et solbeskinnet Bogense. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad det ville have kostet, hvis vi skulle have betalt for det, understreger Per Olesen og tilføjer:

- Rikke var vel på live i cirka halvandet minut og 20 sekunder af dem brugte hun på at fortælle, at der ikke er langt til henholdsvis Legoland og Odense, hvis du som turist vil opleve andre attraktioner ud over alle de gode tilbud, som vi har til turister på Nordfyn.

Rikke Lindhøj bor til daglig i Strib i Middelfart Kommune.

Efter kritik af optræden på tv: Direktør roser sin kollega

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce